Започва изкърпване на дупките в Разлог

Започва изкърпване на дупките в Разлог

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев разпореди да бъде започнато незабавно изкърпване на дупките.

Община Разлог предприе спешни мерки, за да бъдат избегнати предпоставките за катастрофи и повреди на автомобилите на жителите и гостите на града. Тази година изкърпването на дупките в Разлог и 7-те села в общината става със студена асфалтова смес.

Сместа позволява бързо и дълготрайно възстановяване на разрушения по пътни и улични настилки. Отремонтираният участък може да поеме веднага най-тежък автомобилен трафик, информираха от общинска администрация Разлог.

Акцията по изкърпване на улиците започна със запълването на дупките по входно-изходните артерии на града, ул. „Шейново”, „Опълченска”, „Екзарх Йосиф”, „Подполковник Спиридонов”, „Братя Кулини”. от изходната артерия на Разлог към Благоевград.

Междувременно са извършени временни мерки за обезопасяването на местата, където има опасни дупки по общинската пътна мрежа. Най-много неравности има на входно-изходните артерии на Разлог. След големите студове в края на декември и началото на януари нови дупки са се образували на пътни артерии, които са с голямо натоварване.

Предвижда се изкърпването на уличната мрежа ще приключи до края на месеца.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати