Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

20.04.2018

Лъки Банско отличен с престижни награди за 2017/2018. Винаги и неотклонно по водещите международни стандарти

Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax постоянно съблюдава развоя в международния туризъм и следва съвременните тенденции в бранша, с което редовно завоюва престижни наши и международни награди, включително и през последните години. Хотелът непрекъснато обновява базата, въвежда най-модерни технологии и услуги.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

Лъки Банско отваря врати през декември 2007-а, а още на следващата година създава ЛъкиФит - релаксираща програма за отслабване, която включва и антистрес ефект, и която прераства в изключително популярна луксозна клиника.

През 2011-а хотелът откликва на световните тенденции за развитие на детските лагери и започва още една дейност. Тук се базира ЛъкиКидс - международен детски езиков лагер.

През 2014 година пък се открива Леонардо Банско - аква комплекс с престижен италиански ресторант; прави се модерна обезопасена външна площадка за игра на малките деца по всички международни стандарти - с пързалки, пясъчник, катерушки, люлки, къщичка.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

През следващите години - от 2015 до 2017-а, в хотела се правят нововъведения с големи инвестиции. Тук започва да работи Аюрведа клиник Банско - първата за България аюрведична клиника за лечение, детокс и подмладяване с методите на древната индийска медицина; изгражда се изцяло нов, супермодерен СПА Център.

Хотелът отваря ресторант "Фондю", който е третият му и е единствен в Банско за алпийска кухня.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

Прави се преустройство и в помещенията за настаняване - изграждат се нови два президентски апартамента с възможност за обединяване в Гранд апартамент; нова конферентна зала, нови стаи за занимания на децата с детегледачки, две Ескейп стаи - "Египет" и "Хакер", ски гардероб за зимата, обновяване на лоби бара, въвеждане на йога курс и лечение, и др.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

Всичко това печели престиж на Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax на национално, регионално и международно ниво, и го прави елитен по международните стандарти.

Международното признание

Принципът на Лъки Банско неотклонно да поддържа водещите световни стандарти естествено му носи многобройни награди. Не е нужно да се изброяват всички /общо 20 високи отличия/, достатъчно е да се споменат спечелените в последно време.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

За 2017/2018 отличия на хотела присъдиха Трипадвайзър /три награди според различни критерии/ и ТУИ Великобритания. Трипадвайзър е световна платформа, която милиони туристи ползват като енциклопедичен и актуален пътеводител за дестинации, хотели, ресторанти, магазини и т.н. Тази платформа нареди Банско Лъки Банско СПА & Релакс сред топ 3 на хотелите в България; присъди му "Отличен хотел" и „Избор на пътуващите“.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

Последната награда е особено ценна, от хотелите по света я притежават по-малко от 1 процент. Тя се базира на изследвания сред туристи, реално пребивавали в хотелите, които са дали мнение за условията в тях. ТУИ пък е туристически концерн с водеща позиция в Европа и света със свои туристически агенции, хотели, над 150 самолета, флот от пътнически кораби и повече от 30 милиона клиенти по света. Този гигант в туризма присъди на Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax за зимен сезон 2018 най-много точки сред българските хотели - 9, 4 от 10 възможни. Критериите включват удобствата в стаите, чистота, храната, оценка на персонала.

Така Лъки Банско е емблематичен хотел, който напълно подобава на курорта Банско - също елитен и със световно признание.

Хотел Лъки Банско - малкото бижу в подножието на Пирин планина.

Не е случайно, че от 2013-а досега Банско спечели 5 от 5 възможни Оскар-а в туризма. Това са статуетките на Ски академията в Кицбюел - световно известният курорт в Австрия. За наградите всяка година участват над 202 топ курорта по света.

При тази елитност, Банско неизменно е сочен и като най-евтин курорт в Европа, подходящ за семейна почивка. Това се посочва в анализи на водещи тур оператори, цитирани от „Файнейшъл таймс". Авторитетният британски "Мирър" пък направо класира Банско в Топ 10 в света, като отчита и идеалните условия, и ниските цени.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати