Празничен коктейл събра пенсионирани учители в Банско

18.05.2018
Празничен коктейл събра пенсионирани учители в Банско

Празничен коктейл, организиран от община Банско, събра пенсионираните учители в навечерието на Деня на славянската писменост и българската просвета и култура – 24 май.

Събитието се провежда за поредна година в знак на уважение и респект към хората, занимавали се дълги години с преподавателска дейност. Домакин на коктейла бе кметът Георги Икономов, който вдигна наздравица с всички присъстващи, повече от 120 учители – ветерани.

Празничен коктейл събра пенсионирани учители в Банско

„Най-важното явление в училище, най-поучителният предмет, най-живият пример за ученика е самият учител. Пожелавам на всички, които уважиха моята покана, да бъдат преди всичко здрави и бодри. Използвам случая да ви благодаря от името на всички ваши ученици за дългогодишния труд в образователната сфера, за отдадеността на учениците, за силната ви духовна роля в живота на всеки от нас” бе част от приветствието, което градоначалникът отправи към присъстващите.

Своите музикални поздрави към ветераните отправи тяхната връстница Мария Тодева, малката Мария Зайкова, както и младите виртуози в местния фолклор – „Банска младост”.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати