Банско Балкан Фест празнува третата си годишнина с Цеца Величкович, Преслава, Ивана, Саша Матич

15.08.2019
Банско Балкан Фест 2019
Снимка: Община Банско

Банско Балкан Фест кани всички жители и гости на планинския град на шумна балканска веселба на 6 и 7-ми септември, когато на сцената на градския стадион ще излязат Преслава, Саша Матич, Ивана и емблемата на сръбската музика Цеца Величкович.

Заедно с богатата и разнообразна лятна програма от събития Банско Балкан Фест 2019 утвърждава имиджа на града като фестивалната столица на Балканите.

Поради големия интерес тази година фестивалът ще празнува третата си годишнина на градския стадион Св. Петър в Банско. Началото на концертите на 6 и 7 септември е 19 ч., а входът е свободен. Очертава се наистина вълнуващи срещи с Преслава, Ивана, Саша Матич и Цеца Величкович.

На 6 септември първият специален гост е българската звезда Преслава. Великият сръбски певец Саша Матич ще огласи сцената след нея в първата фестивална нощ.

Втората вечер очакваме изявата на фолк-дивата Ивана, а кулминацията ще бъде суперзвездата на сръбската музика Цеца. Хитовете на Кралицата на балканската музика се очакват с нетърпение от многобройните почитатели на този жанр. Любимата сръбкиня държи рекордите за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое участие. Цеца Величкович е доказателство за силата на музиката да обединява народи и религии.

Водещ на събитието ще бъде рапърът Устата. Предстоят две емоционални и изпълнени с горещи ритми нощи в Банско.

Какъв по-добър повод да посетите курорта в последните слънчеви дни и да преоткриете Банско и неговата неподражаема атмосфера от природа, традиции и модерност.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати