Банско организира футболен турнир

Банско организира футболен турнир

Професионално започна своята работа триото Александър Краваров, Георги Коцев и Красимир Манолов.

Първите думи на кмета на общината към новият старши треньор на ФК Банско Красимир Манолов бяха:

"Искам да се играе качествен и приятен за гледане футбол и да радваме все повече зрителите по трибуните, както у дома, така и навън".

Засега някакви по - особени задачи от страна на градоначалника не са поставени. Красимир Манолов и Георги Коцев се разбраха да се привличат само качествени футболисти, които ще повишат авторитета и нивото на отбора през следващото първенство.

Направена бе и нова среща между президента на клуба Георги Коцев и старши треньора Красимир Манолов в Пловдив, където живее наставникът.

От 1 - ви до 9 - ти август футболният клуб и община Банско организират футболен турнир.

В него се очаква да вземат участие най - добрите отбори от югозападната В група - Малеш Микрево, Септември Симитли, Места Хаджидимово, Пирин Разлог и Пирин 2001.

До края на следващата седмица ще стане ясна организацията около провеждането на турнира. Ще има колективни и индивидуални награди. Срещите ще се играят на стадион Св.Петър, като отборите ще бъдат разделени на две групи.

За в бъдеще се очаква обхвата на отборите участници да се разшири, като ще бъдат канени и отбори от професионалните групи.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати