Голф турнир за аматьори край Разлог

Голф турнир за аматьори край Разлог

Първият от серията голф турнири за аматьори “България Холидейз Голф Оупън” се проведе в “Пирин Голф & Кънтри Клуб” край Разлог. Спонсор на събитието бе “България Холидейз Хотелс & Ризортс”.

В първата серия сили с българите премериха и посланиците на Чехия, Словакия и Корея. В играта се включиха и Бертрам Ролман и Томас Корено от “ТВ 7”.

Наградите, за които се бориха състезателите бяха ски уикенд в хотел “Катарино СПА”, АТВ занимания или уикенд за двама с включена голф игра в “Пирин Голф”.

Първи в дивизия “А” стана Петър Калоянов с 37 нетни Стейбълфорд точки. Александър Евтимов се нареди на второ място, следван от Емил Калоянов. В дивизия “Б” спечели Иво Димитров, следван от Борислав Велков и посланика на Словакия Карол Мистрик.

В дивизия “В” първото място бе за Бертрам Ролман, втори е Оливър Кеселър, а на трето място се нареди представителят на Македония Милко Попов.

Домакините бяха създали перфектна организация. За представителите на туроператорите бе организиран курс “Запознай се с голфа”.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати