Отборът на Банско вече тренира сериозно

Отборът на Банско вече тренира сериозно

Тренировките на отбора на Банско вече се водят от новия старши треньор на отбора Войн Войнов. Той изрази задоволството си от отношението на футболистите към него.

Останалите в отбора спортисти са повечето млади и се отнасят отговорно към тренировъчната дейност. За съжаление по - опитните футболисти са напуснали отбора. Предстои доста работа за направата на една добра селекция и създаването на един печеливш екип.

До края на седмицата ще се проведат последните разговори между ръководството на клуба и футболистите, чиито договори са изтекли, както и одобрените от новодошлите.

Ето защо за тази седмица са предвидени три мача, за да се проверят качествата на новаците. На 14 юли е срещата с Перун от Кресна, която ще се играе на стадиона в Банско от 18 часа.

В четвъртък на стадиона в Белица от 18 ч. е мачът с Пирин (Разлог), а третата контрола за седмицата е с елитния Академик (София).

Една седмица преди старта на сезона отборът на Банско ще бъде представен на феновете си. Амбициите са да се създаде един добър екип, които да успее да се класира в челните позиции на Западната Б група.

Войн Войнов ще продължи да работя с досегашните помощници Валентин Лазаров и Румен Ненов.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати