bansko.net»Новини от Банско»Банско е домакин на футболен турнир за деца

Банско е домакин на футболен турнир за деца

Admin
Admin
Новак
5k
Банско е домакин на футболен турнир за деца

Стадион "Свети Петър" в Банско ще бъде арената, на която децата родени през 1996 година от отборите на Банско 1951, ЦСКА, Славия, Локомотив София, Пирин Благоевград и Ботев Пловдив ще премерят сили.

От 16 до 21 август тук ще се проведе турнир за деца. Ежедневно ще се играят по два мача по системата всеки срещу всеки. Класиралите се три първи отбора ще получат купи и медали.

Предвидени са индивидуални награди за най-добър вратар, най-добър защитник и голмайстор. Купата на CSIF ще връчи на закриването в събота собственика на хотел Перун Лодж Цветелина Бориславова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
27.08.2017 22:04
Доста си драматична :D Изглежда, че вуйчо ти има сериозни проблеми, за които се иска професионална помощ. Нещо се е случило и го е пречупило, а сега той вини цялото семейство за нещастието си. Може да се организирате и да потърсите терапевт, а до тогава не напрягайте положението със скандали. Помни, че не се занимаваш със здравомислещ човек, а с човек, за когото си виновна независимо какво казваш и правиш. Очевидно, че му трябва помощ, но с бой няма да му дойде има в главата.
0
0
Nimboli
Nimboli
22.08.2017 10:26
Миналия месец се е застоял 3 седмици при баба като през цялото време я е тормозил .Не и е давал да излиза никъде ,счупил и е домашния телефон ,крила си е мобилния ,за да не счупи и него ,заплашвал я е да и избоде с вилица очите ,не е спала от страх .Още се съвзема и е говорила с кмета на селото да се вземат мерки ,когато пак дойде Единственият начин за справяне с тоя паразит е някой да го ликвидира !
0
0