Bansko.net»Новини от региона»Новини от Банско»Хоротека под звездите на Фолк Фест Банско 2023

Хоротека под звездите на Фолк Фест Банско 2023

09 Юни 2023, 16:17
Rosi Trifonova
Rosi Trifonova
Новак
154
Хоротека под звездите на Фолк Фест Банско 2023
Снимка: Община Банско

Община Банско има удоволствието да покани всички любители на българския фолклор и народна музика на Банско Фолк Фест, който ще се проведе на 21 и 22 юли.

С много песни и танци, традиции и обичаи фестивалът дава възможност да съпреживеем заедно един празник на българския дух.

Организаторите – Община Банско и „Дани лазер шоу”, предлагат интересна и наситена с различни събития фестивална програма, пише сайтът на общината. Посетителите ще имат възможност да се насладят на удивителни изпълнения на автентичен и обработен фолклор.

Живата фолклорна музика и танците ще пренесат зрители и участници в магичния свят на българските традиции, но и на тези на гостите от Сърбия и Полша.

И в двете фестивални вечери центърът на Банско ще се превръща в голяма хоротека под звездите, а занаятчии ще демонстрират майсторлъка си и произведените от тях художествени изделия.

Фолк Фест Банско е без конкурсен характер, няма такса за участие и има за цел да създаде незабравими спомени за всеки, който се присъедини към празника.

Заповядайте на открита сцена в центъра на Банско на 21 и 22 юли 2023 г.

За повече информация можете да се обърнете към г-жа Дани Георгиева на тел. 0890545152, e-mail – danilazershow@gmail.com

Срок за записване – 5 юли 2023 г.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати