Bansko.net»Новини от региона»Новини от Банско»Карай по-бавно, живей повече кани деца и родители на 29 юни в Банско

Карай по-бавно, живей повече кани деца и родители на 29 юни в Банско

27 Юни 2023, 15:55
Rosi Trifonova
Rosi Trifonova
Новак
155
Карай по-бавно, живей повече кани деца и родители на 29 юни в Банско

Инициативата на Община Банско и Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" Карай по-бавно, живей повече ще се проведе 29 юни от 10:00 часа, на площад Никола Вапцаров.

Инициативата е достъпна за граждани и гости на Банско, но най-желаните и специално поканените участници са децата от детските градини и учениците.

Община Банско и Мото дружина Банско организират събитието, посветено на Деня на безопасността на движението по пътищата.

В сайта на община Банско споделят, че мото дружина Банско, Обществен ред и сигурност на Община Банско, БЧК – гр. Благоевград, РУ на МВР - гр. Банско и ПБЗН – гр. Банско ще представят правилата за безопасно движение на двуколесни превозни средства, важността на екипировката, ще има демонстрация на последствията от неспазването на всички тези правила.

Мотористи, полицаи и пожарникари ще покажат реалистично последиците от превишената и несъобразената скорост, правилното ползване на предпазни средства, техническата изправност на МПС, поведението на участниците в движението към уязвимите участници в него и последствията от неспазването на всички тези правила.

Участниците в инициативата ще получат специални грамоти в края на мероприятието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати