6+ на Банско за европейското по биатлон

6+ на Банско за европейското по биатлон

България и в частност Банско доказаха, че можем да се справим с организацията на големи спортни събития. В неделя вечерта официално бе закрито 14-ото европейско първенство по биатлон. Нашата федерация бе засипана с похвали от представителите на Международния съюз по биатлон. Заключителното парти беше в "Хепиенд". Специална изненада подготви фирма "Юлен", които подариха уникална торта метър на метър и половина на федерацията и гостите.

Сладкото изкушение беше във формата на огневия рубеж, разположен на Бъндеришка поляна. Биатлонисти и гости си облизаха пръстите не само от тортата, но и от засуканите мезета. Административният директор на Международния съюз по биатлон Петер Байер не спести суперлативи за организацията. Той подари на президента на нашата централа Васил Тончев гравирана купа.

За музиката се погрижи група "Обратен ефект" и диджей Спрайт. В разгара на партито "Стандарт" беше поздравен за отличното отразяване на първенството, а музикантите посветиха няколко парчета на любимия си вестник. Солистът на бандата призна, че преди години е разпространявал изданието.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати