Обръщение на народния представител и кандидат за кмет на община Банско Георги Икономов

Обръщение на народния представител и кандидат за кмет на община Банско Георги Икономов

Уважаеми съграждани,

Обръщам се към вас с ясното съзнание, че изпитвате умора от политическите речи и предизборните обещания.

Не възнамерявам да се включвам в общия хор. Искам само да ви напомня, че както в живота, така и в политиката има едно желязно правило – важно е да се знае не само какво се казва, но и кой го казва!

Това е голямата, качествената разлика между нас и нашите опоненти. Те са в правото да ви обещават каквото си искат. На фона на тяхното говорене обаче, още по-ясно се очертава големият въпрос – защо не го направиха досега? Вместо обещания, дойде време да дават отговори и то не на ГЕРБ, а на вас – гражданите.

За разлика от тях, вместо празни обещания ние предлагаме решения. Решения, които се реализират в кратки срокове. Решения, чийто резултат може да се види; да се усети; да се ползва!

Пред очите ви, уважаеми съграждани, в реално време и в условията на безпрецедентна криза, държавата ни отлепи от дъното. Започна истинското, дълго чакано изграждане. Това хвърля в ужас нашите опоненти. Това изграждане е силният мотив да се кандидатирам за кмет на община - Банско. Аз искам и моите съграждани да почувстват темповете, с които ние градим България. Не се съмнявам, че те ще ни подкрепят на 23 октомври. Те са интелигентни, напредничави и предприемчиви. И още по – важно - хора с характер. Въпреки огромният натиск, на който са подложени, те ще застанат зад силните, работещи идеи на ГЕРБ, защото искат да живеят в динамична, просперираща и икономически силна община.

Те най-добре знаят, как като вода в пясък потънаха близо 150 милиона капиталови разходи, без видими резултати. Те не напразно коментират, че за тази огромна сума – платена от техния джоб, можеше да бъдат построени 150 километра магистрали, а те – моите съграждани, трошат колите си по изровените улици и пътища – килим от кръпки, превърнал се в удобен начин за източване на финансов ресурс. Като прибавим към това и милионите подаръци във вид на спортни вноски за знайни и незнайни „благодетели на Банско”; като си припомним обещаното и несвършеното – спортни зали и игрища; нов кабинков лифт; голям туристически информационен център; нов родилен дом и така нататък, и така нататък - цинизмът придобива застрашителни размери. Такива са фактите и те са неопровержими! И накрая, един съвет към политическите ни опоненти – не заставайте срещу желанието на хората да живеят добре. Стига ви!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати