Надпревара за купа Добринище

Надпревара за купа Добринище

Състезание по ски-алпийски дисциплини за купа "Добринище" ще се състоят на 21 март от 10 часа край хижа "Безбог" в Пирин планина, съобщиха от общинската управа в Банско.

Зимният празник е организиран от кметството на планинското градче, което се утвърждава като център на зимния и летния туризъм. В деня на пролетното равноденствие - 21 март, в м. Шилигарника на ски-центъра Банско се организира и общоградско състезание по ски-алпийски дисциплини, за деца, информираха още от кметството на планинския курорт. Надпреварата ще започне в 9.30 часа, предаде БТА.

В момента времето в района на ски-центъра Банско е слънчево, но студено и ветровито. Всички писти са отворени с изключение на "Църна могила". Кабниковият лифт и почти всички основни съоръжения работят, информираха от ски-центъра. Не работят 4-седалковият лифт, който обслужва пистите "Тодорка", "Платото" и "Бъндерица", 3-седалковият лифт при пистите "Тодорка", "Балканиада" и "Бъндерица", както и влекът-котва на "Платото-2" и влекът-паничка - на "Платото-1". Лавинната опасност в района се определя като значителна.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати