Новини от Добринище

Преглед на новините от Добринище подредени по актуалност. Вижте какво става в най-новият български град - Добринище.
Самодейците от Добринище блеснаха на национален фестивалСамодейците от Добринище блеснаха на национален фестивалСамодейци от Добринище представиха достойно югозападния фолклор по време на националния фестивал Сребро в косите, песен в душите.
Обраха склад и хижа в ДобринищеОбраха склад и хижа в Добринище
25 Септ.
Антония Р.
Около 20 броя алуминиеви ребра за вериги на снегопреработваща и електрически помпи са били откраднати от склад в землището на град Добринище.
Теснолинейката Септември-Добринище ще има собствен музейТеснолинейката Септември-Добринище ще има собствен музей
21 Август
Антония Р.
Освен с най-забележителния жп маршрут у нас, теснолинейката Септември-Добринище ще може да се похвали и със собствен музей. Той ще бъде открит на 3 септември по инициатива на градското сдружение За теснолинейката.
Ударената от мълния в Добринище се възстановяваУдарената от мълния в Добринище се възстановява
10 Август
Антония Р.
64-годишната Мария от град Добринище, която оцеля като по чудо при удар от мълния, вече се възстановява от инцидента, съобщава btv. Жената обаче ще остане под наблюдение в МБАЛ-Разлог.
Общината в Добринище ще настоява за гръмоотвод на всяка къщаОбщината в Добринище ще настоява за гръмоотвод на всяка къща
09 Август
Антония Р.
За гръмоотвод на всяка къща в Добринище ще настояват властите в града след инцидента с 64-годишната Мария, която бе ранена в дома си при удар от гръм, съобщава Нова телевизия.
Мълния едва не уби жена от ДобринищеМълния едва не уби жена от ДобринищеВъзрастна жена от Добринище уцеля като по чудо, след като мълния порази жилището ѝ. При опасния инцидент тя се намирала в градината си и за щастие не е пострадала сериозно.
Кога ще прекъсва токът в Добринище и РазлогКога ще прекъсва токът в Добринище и РазлогОт ЧЕЗ съобщават, за планирани прекъсвания на тока за периода 26- 30 юни включително. Те ще се извършат, както следва:
Кога ще прекъсва токът в Добринище, Белица и РазлогКога ще прекъсва токът в Добринище, Белица и РазлогОт ЧЕЗ съобщават за предстоящи планови прекъсвания на електрозахранването в периода 19 – 23 юни 2017 година.
Колоездачите от Добринище канят на велосъстезание в ПиринКолоездачите от Добринище канят на велосъстезание в ПиринСтартът на проявата ще бъде даден в град Добринище, а след това състезателите ще се отправят към туристическата база Мочарата, около която минава маршрутът, който трябва да покрият.
Георги Икономов подписа договор за ремонта на училището е ДобринищеГеорги Икономов подписа договор за ремонта на училището е Добринище
13 Февр.
Антония Р.
Кметът на община Банско Георги Икономов подписа договор за ремонта на кухнята и столовата към Основно училище Свети Климент Охридски в град Добринище.