Новини от Белица

Преглед на новините от Белица подредени по актуалност. Вижте какво става в град Белица.
Белица отпразнува Димитровден с курбан за здравеБелица отпразнува Димитровден с курбан за здравеС курбан за здраве и тържествена литургия жителите на Белица отбелязаха днешния голям празник – Димитровден.
Заловиха сериен обирджия от БелицаЗаловиха сериен обирджия от Белица20-годишен младеж от Белица с инициали Е. А. е отговорен за серията серията кражби в Разлог и Долно Драглище, станали през последните седмици. Мъжът вече е задържан.
Социалната кухня в Белица ще има ново оборудванеСоциалната кухня в Белица ще има ново оборудванеСоциалната кухня в Белица ще се сдобие с ново оборудване. Това ще стане възможно благодарение на договор, който кметът на Белица Радослав Ревански е подписал с фонд Социална закрила.
Мечият парк над Белица приютява 17-годишната ЙетаМечият парк над Белица приютява 17-годишната ЙетаОбитателите на Мечия парк над Белица скоро ще се увеличат. Предстои Центърът за реадаптация на танцуващи мецани да приюти и възрастна мечка от Албания.
Над 100 любители на спорта се включиха в Мечи крос 2017Над 100 любители на спорта се включиха в Мечи крос 2017И това лято Белица бе домакин на Мечи крос, който даде възможност на любители на спорта и здравословния начин на живот да премерят сили в планинско бягане.
Обновиха стадиона в БелицаОбновиха стадиона в БелицаС реновиран стадион се сдобиха младите спортисти в община Белица. Спортният център, който от дълго време не бе ремонтиран, най-после беше освежен от кметския екип, при това със собствен бюджет.
В Белица най-после се радват на обновени улициВ Белица най-после се радват на обновени улициНа специална церемония тези дни бе открита обновената улица Димо Хаджидимов. На тържеството бяха кметът на Белица Радослав Ревански, общински съветници, граждани, учители, представители на общинската администрация.
Паркът за мечки в Белица приюти и РикуПаркът за мечки в Белица приюти и Рику
05 Май
Mariana
Паркът за танцуващи мечки, който се намира край Белица, си има нов обитател. Домът на мечките у нас приюти и мечето Рику, което бе спасено в края на миналата година от селски двор в област Скрапар в Албания.
Възрастен мъж почина след пътен инцидент в БелицаВъзрастен мъж почина след пътен инцидент в Белица
23 Април
Антония Р.
При пътен инцидент тази сутрин е починал 64-годишен мъж от град Белица. Той е бил ударен от 32-годишен шофьор, извършващ задна маневра, предава СтрумаКом.
Мъж от Белица се размина с условна присъда за кражбаМъж от Белица се размина с условна присъда за кражба
06 Април
Антония Р.
38-годишният Михаил Илинов се размина с условна присъда за кражба на дървен материал и две дървени пейки, собственост на община Белица, след като сключи споразумение с Районния съд в Разлог.