Двудневни прожекции на Непобедимите 2 и Чужденецът по случай 100 години от освобождението на Банско

Двудневни прожекции на Непобедимите 2 и Чужденецът по случай 100 години от освобождението на Банско

“Непобедимите 2” и “Чужденецът” пристигат в Банско

Седмицата на голямото честване по случай 100-годишнината от Освобождението на Банско стартира с прожекции на филмите “Непобедимите 2” и “Чужденецът”.

На 30.09/неделя/ и на 01.10.2012 година /понеделник/ община Банско предоставя вход свободен и за двата филма. “Чужденецът” ще се прожектира от 17:00ч. в неделя и от 18:00ч. в понеделник, а “Непобедимите 2” от 19:00ч./неделя/ и от 20:00ч/понеделник/ в салона на читалище ”Никола Вапцаров”.

Премиерният екшън” “Непобедимите 2” зае лидерската позиция в класациите. За първия си уикенд по родните киноекрани лентата със Силвестър Сталоун и Жан-Клод ван Дам се завъртя и натрупа голяма популярност.

Както повечето хора знаят “Непобедимите 2” бе в по-голямата си част заснет именно в България и това без съмнение засили още повече интереса към лентата. Дори и да не бе предшестван от стабилна реклама филма би успял да привлече приличен брой зрители именно заради връзката си с България и факта, че това е на практика първият 100-милионен холивудски проект, който бе заснет на родна почва.

За да се убедите в това заповядайте в курортния град и гледайте “Непобедимите 2” и филма на Ники Илиев “Чужденецът” - един грандиозен сблъсък на култури и поредица от комични ситуации в двата края на Европа – от село Лещен до Париж.

Вижте историята на младия французин, чиято съдба неочаквано го среща с Магдалена, селско момиче с буен нрав и не особено изискани обноски, една романтична комедия, носеща духа на френските филми от 70-те, но с модерен ритъм, приключенски моменти и забавни обрати.

Община Банско Ви предоставя великолепната възможност да гледате всичко това безплатно на 30.09. и на 01.10.2012 година.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати