Банско открива сезона

Банско открива сезона

Официалното откриване на новия ски сезон в Банско ще стане в събота на "Бъндеришка поляна" и писта "Томба". За гостите на празненството са подготвени атракции и изненади.

Дружество "Юлен", което е концесионер на ски зоната обяви и цените на картите за ползването на ски съоръженията.

Така 58 лева ще трябва да плащат възрастните за еднодневна карта. 53 лева е цената за студенти, 49 лева за ученици и 38 лева за деца.

Полудневните карти, които се ползват след 12:30 часа са съответно 45, 43, 41 и 32 лева. За решилите да ползват съоръжението само за разходка цените са 28 лева за възрастен, а за студенти, ученици и деца е съответно 25, 24 и 18 лева.

Банско открива сезона

За да се ползва студентска или ученическа карта ще трябва да се представят валидна и заверена студентска книжка и ученическа карта. Децата до 12 години включително могат да ползват детски карти.

Скиорите могат да използват също и сезонни карти, които разрешват ползването на коридор за бърз достъп за кабинковия лифт. Цената на картата включва и медицинска застраховка. Депозитът за чип карта е 5 лева.

В деня на откриването на сезона ползването на лифта до Бъндеришка поляна ще струва 20 лева, като средствата ще бъдат внесени за благотворителната кампания Българската Коледа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати