Банско открива сезона

14 Декември 2012, 16:27
Admin
Admin
Новак
5k
Банско открива сезона

Официалното откриване на новия ски сезон в Банско ще стане в събота на "Бъндеришка поляна" и писта "Томба". За гостите на празненството са подготвени атракции и изненади.

Дружество "Юлен", което е концесионер на ски зоната обяви и цените на картите за ползването на ски съоръженията.

Така 58 лева ще трябва да плащат възрастните за еднодневна карта. 53 лева е цената за студенти, 49 лева за ученици и 38 лева за деца.

Полудневните карти, които се ползват след 12:30 часа са съответно 45, 43, 41 и 32 лева. За решилите да ползват съоръжението само за разходка цените са 28 лева за възрастен, а за студенти, ученици и деца е съответно 25, 24 и 18 лева.

Банско открива сезона

За да се ползва студентска или ученическа карта ще трябва да се представят валидна и заверена студентска книжка и ученическа карта. Децата до 12 години включително могат да ползват детски карти.

Скиорите могат да използват също и сезонни карти, които разрешват ползването на коридор за бърз достъп за кабинковия лифт. Цената на картата включва и медицинска застраховка. Депозитът за чип карта е 5 лева.

В деня на откриването на сезона ползването на лифта до Бъндеришка поляна ще струва 20 лева, като средствата ще бъдат внесени за благотворителната кампания Българската Коледа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати