Завърши конкурсът - Най-добър хотел в Банско

Завърши конкурсът - Най-добър хотел в Банско

Хиляди потребители на Kmeta.bg определиха чрез интернет гласуване финалистите в конкурса „Най-добър хотел в Банско”. В състезанието участваха над 90 хотела на територията на града, които се състезаваха в категория 3, 4 и 5 звезди. След оспорвана надпревара за най-добър 5 звезден хотел в Банско беше избран Кемпински хотел Гранд Арена, фаворит сред хотелите с 4 звезди е Апартхотел Лъки Банско, а в категория 3 звезди приза грабна хотел Уникато.

Основните критерии за оценяване на хотелите бяха качество на обслужването, уютен интериор, разнообразен пакет от услуги, богато и вкусно меню.

Конкурсът „Най-добър хотел в Банско” е част от проект за подпомагане на българския туризъм. Мисията на състезанието е да се популяризира богатството на българските региони и да се покажат пълните възможности за отдих и забавления в българските курорти, да се отличат добрите практики в бранша, като се търси обратната връзка с потребителите на туристическите услуги.

Победителите в конкурса ще бъдат наградени на специална церемония в град Банско на 25 април 2013г.

Проектът е част от поредица инициативи на Kmeta.bg за подпомагане развитието на българския туризъм и се осъществява под егидата на Кмета на Община Банско – Георги Икономов.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати