НДСВ кани гражданите на Банско на среща дискусия

НДСВ кани гражданите на Банско на среща дискусия

Живот по правилата – Политиката, от която се нуждае България.

От своето създаване НДСВ работи за утвърждаването на България като модерна европейска страна – с модерни идеи, градивност, умереност и толерантност в управлението.

Днес предлагаме съгласие и обединяване на усилията на възможно повече обществени сили и среди, на гражданите на България, около една общонационална цел – да се повишат чувствително жизненият стандарт и качеството на живот в условията на европейското членство. За да постигнем тази цел, НДСВ извежда следните приоритети:

1. Икономически решения за преодоляване на кризата. Поставяне на акцент върху Икономиката на знанието – за да стане Красива България и Умна България.

2. Политика в подкрепа на семейството и младите.

3. По-добро качество на живота – добро и достъпно здравеопазване, качествено образование, чиста околна среда.

4. Прозрачност и отчетност, върховенство на закона и свобода на личността.

Уважаеми съграждани,

В навечерието на новите парламентарни избори в България, бихме искали да Ви призовем към активност, решителност и вяра в доброто бъдеще на България.

Подкрепяйки идеите на НДСВ, Вие подкрепяте една стабилна, толерантна и интелигентна политика, основана на европейските демократични идеи. Вие подкрепяте професионализма, морала и давате път на младите и активни хора.

В НДСВ има личности! Гласувайте за тях с БЮЛЕТИНА №8!

Ако Вие сте наши симпатизанти, ако желаете да бъдете наши сътрудници в предизборната кампания, заповядайте в офиса на НДСВ /старото кафе “Дамяница” в центъра на Банско/ всеки ден от 17, 30 до 20, 00часа.

Диана Гемкова - Координатор НДСВ гр.Банско

ПОКАНА

На 27 юни 2009г. /събота/ от 12, 00ч. в заседателната зала на хотел “Пирин” в центъра на Банско, ще се проведе среща- дискусия с водачите на листата на НДСВ в Благоевградска област: г-жа Марина Дикова и г-н Станимир Илчев. Ще бъде представена предизборната програма на Националното Движението за Стабилност и Възход.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати