Състезание по панинско колоездене

Състезание по панинско колоездене

За първи път курортния град е домакин на съзтезание по планинско колездене. Мероприятието е организирано от Туристическа асоциация Банско, Община Банско и НП „Пирин”.

На 25 юли /събота/ се проведе Race 1 / Ден 1: Умряло Куче - 23 км, крос кънтри

За втория ден е предвидено Race 2 / Ден 2: Перфектен Ден - 30 км, крос кънтри и след това Free4All, Fun the downhill/ използвайки инфраструктурата на лифта в Добринище/.

Стартът ще бъде даден точно в 15 часа пред черквата „Св. Тройца” в гр. Банско.

Във ралито през първия ден взеха участие около 50 колоездачи от страната и чужбина.

Откриването на състезанието беше направено в градския Парк в петък в 20.00 часа и там се предвижда да бъде финала на състезанието, като всяка вечер ще има дискотека и колоездачите ще могат да споделят опит и впечатления.

Ето какво сподели един от участниците, Петър Колибаров от София, който финишира под номер 14: „Трасето е страхотно изживяването неописуемо!

Организацията е отлична, нямам никакви забележки освен времето… много топло беше когото стартирахме в 15 часа и почти не почувствахме захлаждане до към 17 часа”

Това Рали се организира като събитие с нестопанска цел, всички пари които постъпят от него ще бъдат използвани за популяризирането на Банско и планинското колоездене в региона.

Пистите за съзтезанието можете да видите на следния сайт

www.bansko-mtb.com

Ако желаете повече информация може да се свържете с:

Джеймс Хюс, Управител хотел Авалон и главен организатор на мероприятието

0894488224

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати