Иван Стойчев мотивира оставката си

Иван Стойчев мотивира оставката си

Старши треньорът на Пирин(Разлог) Иван Стойчев мотивира изненадващото си решение да се оттегли от поста. Напускането на Дофтора дойде изненадващо за всички привърженици на отбора, който в момента заема престижното четвърто място в „Б“ футболна група.

По думите на Стойчев, причините за напускането му са разминаване на вижданията му по отношение на настоящето и бъдещето на ФК Пирин с тези на президента на отбора Захари Беличенов.

Стойчев коментира с огорчение, че: „Аз съм човек на честта, заложил съм името си за просперитета на Пирин (Разлог), измъкнах го при огромна конкуренция от Югозападната „В"група, успяхме да се преборим и останахме в „Б" група при дебюта ни, направихме запомнящи се мачове, при това разчитаме единствено на местни, на наши кадри. И сега такива неприятни изненади дойдоха, каквито не съм очаквал“.

Неприятните изненади, за които Сточев говори, са намесата на Беличенов в кадровата политика на старши треньора. Разногласията между двамата са породени от настояването на Беличенов като титуляри да бъде включен футболист, не са тренирали с останалите играчи или са демотивирани.

Мястото на напусналия Иван Стойчев ще бъде временно заето от заместник-треньора Христо Джоджов. Именно Джоджов изведе футболистите на Пирин (Разлог) вчера срещу Славия. Срещата приключи при резултат 4:0 за „белите“.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати