Банско открива сезона

13 Декември 2013, 19:57
Admin
Admin
Новак
5k
Банско открива сезона

Днес, 14 декември, в Банско се открива ски сезонът - дата, очаквана с нетърпение от любителите на белите спортове. За събитието тук ще пристигнат Криско, Лора Караджова и 100 кила, DJ Rae и Lovely Laura.

В 11 часа ще започне състезанието „Победи шампионите”, в което всеки ще може да премери сили със ски легендите Томба, Попангелов, Жирардели, Лафан и Козир.

От 13 часа ще бъде вълнуващата надпревара „Ловци на съкровища”. Любителите на силните емоции ще търсят заровени в снега съкровища.

Неустоимите 33 награди са предварително заровени в снега в оградена зона от 1 декар на Бъндеришка поляна. Участниците трябва да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата.

Банско открива сезона

Най-голямата изненада в играта е луксозен часовник с диаманти Chopard на стойност 16 000 лв.! Желаещите да участват в надпреварата се регистрират предварително и получават стартови номера.

В следобедните часове на деня ще има кулинарни демонстрации на Ути Бъчваров, фоклорния концерт на самодейни състави от Банско, изпълнения на група Вакали.

Вечерта в 18 часа е предвидена официалната церемония по откриването на сезона. Следва тържествена заря и онцерт на Румяна Попова.

В 22 часа започва традиционното парти Happy End, музиката на което ще бъде в ръцете на известната DJ Rae.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати