Британската преса: Банско е по-изгодно от Гринделвалд

Гринделвалд

Според изследване на M&S Bank, които сравняват цените в различните зимни курорти в Европа, зимната ски ваканция в България е в доста по-евтина отколкото в Швейцария. Данните от изследването са публикувани на страниците на британския всекидневник Телеграф.

Изследването показва, че едноседмична почивка на четиричленно британско семейство в Банско с включени нощувки, храна, наем на ски оборудване, карти за лифт, както и джобни в размер на 140 паунда на ден ще струват 6225 паунда, ако англичаните решат да прекарат ваканцията си в Банско.

Гринделвалд

Същата ски ваканция, но в швейцарския ски курорт Гринделвалд, ще струва умопомрачителните за нашите стандарти 9499 паунда. Авторите на изследването правят уточнението, че при изготвянето на класация не е взет предвид фактът, че една бира в ски зона Банско струва в пъти по-евтино от една бира в Гринделвалд.

Призивът на британците е: Скиори, напред към Банско, България. Там може да се насладите на евтина и приятна почивка, сред неповторими пейзажи и уютна атмосфера, наслаждавайки се на местната гостоприемност и изключително евтин алкохол. Кой може да устои на подобно предложение?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати