Връчиха наградите на победителите в конкурс за Най-добър хотел в Банско

Читалището в Банско

На тържествена церемония в читалище Н. Й. Вапцаров в град Банско бяха връчени наградите на победителите в конкурса за Най-добър хотел в Банско. Надпреварата се организира за втора поредна година от Порталът на българските общини.

Хотелите в града под Тодорка се състезаваха в три отделни категории – тризвездни, четиризвездни и петзвездни хотели.

Читалището в Банско

Наградите на победителите в отделните категории бяха връчени от кмета на Банско Георги Икономов, от управителя на Благоевградска област Муса Палев и от шефа на на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

Победител в категорията тризвездни хотели стана хотел Уникато, който остави далеч зад себе си класиралите се на второ и трето място Молерите и Пирина клуб.

В категорията на четиризвездните хотели призът беше присъден на Хотел&Спа Астера Банско. На второ място се класира Грийн Лайф Ски&СПА Ризорт, а почетното трето място стана притежание на Терра Комплекс.

Най-оспорвана беше конкуренцията в категорията на петзвездните хотели, където само с няколко преднина беше отличен хотел Лъки Банско. Второто място остана за Кемпински Гранд Арена Банско, а трети се класира Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати