Късметлия от Златица спечели Ауди в Банско

Банско

Стотици мераклии се включиха в играта Ловци на съкровища при откриването на скисезона в Банско, но големият късметлия беше Георги Бояджиев, който ще си тръгне от курорта с чисто ново Ауди А3.

Зимният сезон 2014/2015 вече е официално открит, като първите спускания по пистата Алберто Томпа направиха легендите в белите спортове Марк Жирардели, Щефан Еберхартер и Петър Попангелов.

Жирардели похвали българския скикурорт и дори заяви, че не познава друг град в Европа, който да предлага толкова добри условия за ски. В играта Влез в отбора на шампиона почетният гражданин на Банско остана втори, победен от австриеца Щефан Еберхартер. На трето място се класира отборът на Петър Попангелов.

Децата от скиучилище Юлен също показаха своите умения на пистите, а шоуто на Бъндеришка поляна гледаха спортният министър Красен Кралев, бившият министър на спорта Свилен Нейков и главният секретар на МВР Георги Костов.

Рейтинг

5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Деян
Деян
14.12.2014 16:30
Как не го изкопах аз това Ауди. Ей, че ме е яд. Иначе адмирации, откриването беше на ниво, както винаги. Пистите също, браво
0
0