Банско влезе в Топ 10 на курортите в Източна Европа

Сноуборд и ски

Банско влезе в Топ 10 на най-добрите ски курорти в Източна Европа. В авторитетната класация място намери още един български курорт – Боровец. Листата е съставена от авторитетното издание Билд, което се е допитало до туристическата търсачка MondoDe.

В материала, посветен на ски курортите в Източна Европа, акцентът върху Банско и Боровец пада върху изгодните цени за ски почивки, които предлагат. Изненадващо Банско е посочен като дестинация с най-евтини дневни карти за лифт – 10 евро.

Сноуборд и ски

Въпреки че не се уточнява в статията, най-вероятно става дума за цени на лифт карти, включени в туристическите пакети, защото редовната цена на дневната карта в курорта е 58 лв.

Банско е рекламирано пред туристите като курорт, в който можете да получите висок стандарт и луксозна почивка срещу ниски цени.

В класацията са включени още курортите Шпиндлерув Млин в Чехия, Яхорина в Босна и Херцеговина, Бялка Татранска в Полша, Ясна/Чопок в Словакия, Кранска гора в Словения, Попова шапка в Македония, Капаоник в Сърбия и Буковел в Украйна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наско
Наско
10.02.2015 14:49
eй тва е.дано само и за втори лифт да се преборим.
0
0