Колоездач обезобразен от бодлива тел над Банско

Обезобразен Колоездач

Млад мъж от Севлиево беше обезобразен от опъната над горска пътека бодлива тел. Добромир Добрев е карал байка си с приятели през пътеката по време на тренировките за ENDURO Bansko 2015 / Part of Bg Enduro Series /, когато за малко да бъде обезглавен от опънатата тел.

По думите на Добромир минути преди инцидента друга група колоездачи е видяла възрастен мъж да се мотае в района, но той е избягал, когато са го забелязали.

Обезобразен Колоездач

Зловещият инцидент е станал около 17.30 часа тази събота. Група колоездачи, в т.ч. и Добромир, тръгнала по трасето, което се вие покрай река Демяница. В сляп участък при останките на стара ограда те се натъкват на бодливия капан.

Първият колоездач успява да избегне телта, но севлиевецът няма този късмет и се забожда с глава и рамене в бодливата тел, като само по чудо не си изважда очите или прерязва гърлото.

Пострадалият призовава всички, които карат в района над Банско, да бъдат особено внимателни, когато се движат по туристическите пътеки и ако забележат недружелюбен човек, да се опитат да го заговорят и снимат, за да се разкрие самоличността на психопата, опънал бодлива тел на пътеката, информира Телеграф.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати