Заловиха взломаджиите, обрали кафеавтомат в Банско

22.12.2015

Полицията успя да залови взломаджиите, които обраха кафеавтомат в Банско. Сигнал за наглата кражба от машината за топли напитки е бил подаден в неделя в местното управление.

Според собственика на автомата извършената кражба на монетен механизъм и съдържащия се в него оборот е била на приблизителна стойност около 600 лева.

Арестуван

След съвместни действия на полицейски служители от РУП-Банско и РУП-Гоце Делчев са арестувани двама младежи на 19 и 26 години от гоцеделчевското село Мусомища.

Жилищата на двамата задържани са претърсени, като в дома на единия са открити нерегистриран газов пистолет с боеприпаси за него, боеприпаси за огнестрелно оръжие, музикален, смесителен пулт, и др.

В пристройка към къщата са открити и иззети около 4.86 кг канабис, както и сак, в който са открити части от монетници, каси, монетни механизми и дори инструменти за взломяването им.

Всички изброени вещи са задържани от органите на полицията. Срещу задържаните е образувано досъдебно производство. Разследването по случая продължава.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати