Веселин Маринов трогна жените на Банско по случай 8 март

Веселин Маринов
Снимка: ANONYM

В препълнената зала на читалище Никола Вапцаров 1894 със затрогващ концерт на обичания от поколения изпълнител Веселин Маринов бяха почетени всички представителки на нежния пол от Банско по случай Международния ден на жената.

Организаторът – община Банско, бе превърнал целия ден в истински празник за дамите - красиви теменужки бяха поднесени както на нежната половина от общинска администрация Банско, така и на жените от Дневен център за възрастни с увреждания – Банско и Клуб на пенсионера Радон Тодев, на учебните и социални заведения, както и културните институции.

В словата си към дошлите да се насладят на хубава българска музика кметът на община Банско Георги Икономов поздрави представителките на нежния пол, като им пожела много щастие, здраве и късмет.

Концерт Веселин Маринов
Снимка: ANONYM

За съжаление хубавият празник бе почернен от трагичната смърт на нашата съгражданка Наталия Тинчева. Това идва като напомняне, че животът и сигурността на всички жители от общността е основен приоритет и аз като кмет ще използвам всички дадени ми правомощия за защита и осъществяване на адекватна превенция, заяви той пред аудиторията в залата.

Именно затова песните, изпълнени от Веселин Маринов, бяха посветени на най-чистото чувство, което дава упование в миговете на трудност – любовта. Със силата на въздействието им певецът вдигна публиката на крака и заслужено получи нейните овации.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати