Община Банско взе участие в туристическото изложение MITT в МОСКВА

Туристическото изложение MITT в МОСКВА
Снимка: ANONYM

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града, взе участие в 25-то юбилейно международно туристическо изложение MITT Пътешествия и туризъм – Москва, Русия. То се проведе от 13 до 15 март и е между 5-те най-престижни туристически изложения за професионалисти в света.

В тазгодишното издание се включиха 1972 участници от около 187 държави и беше посетено от над 25 хиляди души. Туристическото изложение беше насочено ексклузивно към туристическия бранш през първите два дни, и за широката публика през третия.

Туристическото изложение MITT в МОСКВА
Снимка: ANONYM

Интересът към българската планинска дестинация бе изключителното голям, както от професионалистите, така и от индивидуалните посетители на борсата. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите. Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите на щанда на Община Банско представляват условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.

Туристическото изложение MITT в МОСКВА
Снимка: ANONYM

За откриването на изложението кметът Георги Икономов също беше в Москва, придружавайки министъра на туризма Николина Ангелкова. В програмата на официалното им посещение в руската столица бяха включени срещи с г-н Олег Сафонов - изпълнителният директор на Агенцията по туризъм на Руската федерация, с председателя на Уралската туристическа организация Михаил Малцев, със сенатор Михаил Павлович, представящ Алтайския край, както и с Константин Базаров - кмет на един от най-утвърдените СПА курорти в Алтай - Белокуриха.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати