Европейски шампиони на гости на кмета на Банско

Европейски шампиони на гости на кмета на Банско
Снимка: ANONYM

Катрин Гемкова и Даниел Валейов, състезатели от Таекуондо клуб „Хоук Банско“, се срещнаха с кмета на община Банско, Георги Икономов.

Младите надежди на клуба, ръководен от световния шампион Николай Кехайов, са едни от най-титулованите състезатели в спортната дисциплина за младежи и девойки. Катрин донесе на Банско и България златен медал от последното Европейско първенство в Естония през месец април.

Дани е бронзов медалист от миналогодишния шампионат на Стария континент, който се проведе в Ливърпул, Великобритания. И двамата са държавни шампиони и са част от националния ни отбор. Всичко това, разбира се, се случва и с подкрепата на община Банско.

Те запознаха градоначалника с тренировъчния си процес, с вълнението по време на участие в големите спортни форуми, както и с удоволствието да бъдеш на шампионската стълбица.

Икономов ги поздрави за представянето и им пожела още дълго време да се появяват в новините с нови победи и завоювани титли, за да доказват отново и отново, че в Банско се раждат шампиони.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати