Bansko.net»Форум»Спорт»Декларация От футболистите от ФК Банско

Декларация От футболистите от ФК Банско

 • 20.08.13 10:53#1polinapolinaНовакРегистрация: 20.08.13Град: БлагоевградОтговори: -Декларация От футболистите от ФК БанскоДекларация
  От футболистите от ФК „Банско”

  Ние футболистите от ФК „Банско” не сме съгласни да се налага версията, че треньорът ни Александър Томаш и неговият екип работят непрофесионално и в ущърб на отбора и просперитета на тима.
  Приносът на треньорския щаб е несъмнен. Правилен подход, подобряване организацията в клуба и отличен тренировъчен процес са налице.
  Ние подкрепяме нашия треньор, защото създава добър климат в отбора, търси диалог с всеки футболист и ние има на какво да се научим от него. При всяка тренировка лъха спортен хъс и желание за напредък на отбора.
  Ние знаем, че успехите стават факт с добра игра на добри футболисти. Такива в отбора не липсват.
  Загубите ни в двата изиграни мача са факт.
  Поемаме отговорността за тях. Не сме показали това, което можем. Въпрос на време и шанс е добрата треньорска работа и нашето старание да доведе до изкачване в класирането. Ние сме сигурни, че със него ще направим един много добър колектив.
  Подкрепяме младия треньор и го считеме за точния човек, с качества, които тепърва ще доказва.
  С пълно разбиране за усилията на треньорския щаб за създаване на добра футболна атмосфера в отбора и сред феновете на Банско се подписваме и вярваме, че се стремят да си свършат работата!
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest