Bansko.net»Форум»Настаняване»Къде да отседнем в Банско

Къде да отседнем в Банско

  • 07.02.11 08:46#1rrpopovrrpopovНовакРегистрация: 07.02.11Град: -Отговори: 2Къде да отседнем в БанскоНе виждам никой да е пуснал тема за това къде си заслужава да прекараме почивката си. Мисля че е добре гостите на Банско да изказват мнение, било то положително или отрицателно за местата за настаняване. Така ще знаем къде си заслужава да се ходи.

    Аз обичам да експериментирам и ходя винаги на различни места, но мисля да спра. Думанов хотел от тризвездните е доста на ниво. Гардения също става, спа-то е хубаво. Панорама е малък хотел, но домакините се стараят доста.

    Бил съм и в Стракова къща, бай Миле определено знае как да поглези гостите си.

    Като цяло оставам с впечатлението че малките хотели или къщи менажирани от собствениците определно са доста на ниво. Виждаш когато някой се старае и иска да ти угоди.
    В големи обекти просто никой не ти обръща внимание.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.09.11 11:28#2DuniDuniНовакРегистрация: 22.09.11Град: -Отговори: 1от: Къде да отседнем в БанскоЗа Jazz фестивала отседнах в Перун Лодж и съм доволна от посрещането, настаняването и персонала като цяло. Ресторантът беше в ремонт и не опитах от кухнята им, но зимата ще отида пак. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest