Bansko.net»Нощувки»Къщи»Къщи в Добърско»Къща Македонка Добърско
Къща Македонка Добърско2 / 3

Къща Македонка Добърско

0898 203 094, 0898567542
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Къща Македонка Добърско

Къща Македонка се намира в с.Добърско, разположено в южните склони на Рила на 1050 метра надморска височина. Само на 15км от Банско( около 15 мин. път) и на 12км от Разлог, 17 км от Добринище. А от столицата София се намира на 170км(около 2 часа път).

Промоционална цена за лято 2015 - 15лв. на човек.

В селото се намира един от 100-обекта на Юнеско - църквата "Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат". В областта се намират други забележителностти като връх Пирин, Велянова къща, Музей "Неофит Рилски", Музей "Никола Вапцаров", постоянна иконна изложба "Банска художествена школа", църква "Света Троица", Историческият музей, Кордопулова къща, Роженски манастир „Рождество богородично“.

Планината е великолепна, има няколко връха - Голям и Малък Мечи връх, Езерец(от както се разбира там има ледниково езеро). Из околностите на селото са разпръснати параклиси и места за отдих.

Чудесно място за релакс и почивка. На място могат да се организират разходка в планината, бране на гъби или къпини, пикник и още много други...

Други забележителности в селото: „Свето Сретение Господне , водопада Щокалото , вековния бор , римска пещ (където са правили тухли) открита скоро и др.

Традиционни ястия за региона са шупла, данкини баници, полайник, боб с чекане.

Самата къща предлага капацитет от 12-14 легла. Всяка стая си има локално парно и собствен санитарен възел(баня), като са обзаведени в битов стил с легла с ергономични матраци, гардероби, маси, столчета, нощни шкафчета и нощни лампи. Има механа където се настаняват огладнелите и жадните. Ние ще ви посрещнем като наши гости, ще се радваме да ни гостувате в къща Македонка. Ще се забавляваме заедно, всичко което ви предлагаме е специално за вас. Разбира се има музика за купонджиите.

Благодаря ви! Добре Дошли !

Особености в Къща Македонка Добърско

Механа
Паркинг
Домашни Любимци
Лятна градина

В стаите на Къща Македонка Добърско

Парно Отопление
Балкон
Телевизор
Кабелна ТV
Душ
Отделно WC

Около Къща Македонка Добърско

Заведения
Магазини
Забележителност
Други хотели

Активности в/около обекта

Плуване
Колоездене
Футбол
Пикник
Ски
Конна Езда
Лов/Риболов
Трекинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest