Черно Море пристигна в Банско

MarianaMariana
Новак
2k
Гонзо

Вчера, в ранния следобед, футболистите на Георги Иванов – Гонзо пристигнаха в Банско. Очаква се отборът на ФК Черно Море да изкара триседмичен подготвителен лагер в курорта.

Общо 17 от възпитаниците на Гонзо се качиха в клубния автобус. Местата на капитана на отбора Георги Илиев и на централния бранител Александър Александров останаха празни.

И двамата футболисти са възпрепятствани от лични ангажименти, но се очаква да се присъединят към съотборниците си в края на седмицата.

Основен акцент по време на престоя на ФК Черно Море в Банско ще бъде грижата и подобряването на физическата подготовка на футболистите. Вече са договорени и първите контроли, които ще бъдат изиграни на стадион „Свети Петър“ в курортния град.

На 25 юни възпитаниците на Георги Иванов ще се изправят срещу тима на Черноморец, а на 29 юни ще е сблъсъкът им футболистите на Локомотив(София).

Още поне две контроли ще изиграе отборът на Черно море, като е предвидено да се сблъска с отбора на Пирин (Гоце Делчев) на 2 юли, а три дни по-късно – на 5 юли да премери сили с местния ФК Банско.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати