Отново ще търсят най-красивото дете в Банско

Малка Мис

Банско ще бъде отново домакин на един от най-престижните международни конкурси за красота и таланти Little Miss & Mister Galaxy 2015. Престижният форум ще доведе в родния курортен град участници от Бразилия, Южна Африка, Русия, Армения, Унгария, Франция, Македония, Косово, Албания и България.

Детският конкурс за красота и таланти се провежда под патронажа на кмета на Банско Георги Икономов. Очаква се от 10 до 15 март улиците на курортния град да се изпълнят с деца, облечени в униформи с логото на конкурса.

В рамките на международния форум ще бъдат проведени редица събития – вечер на Нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета и посещение на ски пистите.

Досегът със снега и белите спортове ще бъде уникално преживяване за малките гости от Бразилия и Южна Африка, които не са виждали сняг през живота си.

На 13 март в залата на читалище Никола Вапцаров в Банско ще бъде проведено Шоу на талантите, а на следващия ден отново на сцената на читалището ще бъде проведе Финалният гала спектакъл на конкурса. Събитията са със свободен вход.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати