Гол и подпийнал пенсионер задява дами по пътя за Банско

В ареста

Чисто гол и леко подпийнал пенсионер сътвори истински екшън с трагикомични нотки миналата сряда на пътя Банско-Разлог. 60-годишният пенсионер се съблякъл чисто гол и тръгнал на разходка, като пътьом задявал по-засуканите дами, с които се разминавал.

Цветан С. От Симитли, който е с основно образование и не е женен, хвърлил дрехите и излязъл по организъм на улица Предела в града, откъдето минава и основният път за Банско и Разлог.

В ареста

На тротоара голият мъж видял две свои съседки, накоито направил сексуални намеци, които обаче го игнорирали. Обиден, почерпеният мъж започнал да ги обижда с различни нецензурни думи, придържайки с ръка половите си органи.

След това мъжът се опитал да пресече главния път, с което създал допълнителни главоболия на преминаващите автомобили. Близо десет минути продължила трагикомичната ситуация, докато пристигнала на място патрулка не сложила край на голите разходки.

Мъжът е бил задържан за 24 часа с полицейска заповед. Съставен му е акт за нарушения по указа за борба с дребното хулиганство.

Районният съд му е определил наказание от 10 денонощия арест, от който ще се приспадне и нощта, прекарана в ареста на Районното управление на полицията в Разлог.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати