Курс за масажисти към Лицензиран учебен център ВИЗИЯ

Учебен център ВизияУчебен център Визия
Регистриран на07.03.11
Последно активен10.08.20

Търговец

  • Населено място:Бургас
  • Номер на обявата:1027979
  • Подател:Снежанка Вълова (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0889862187
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://www.uc-vizia.com

Описание

Център за професионално обучение ЕС ЖИ ДИ с лиценз № 200812591 от НАПОО провежда квалификационнни курсове по МАСАЖИ :

ЗА НАЧИНАЕЩИ:

1. Класическия масаж:
- масаж на окосмената част на главата при: главоболие, пренапрежение, стрес;
- масажна яка - на врата, раменете и основата на черепа;
- масаж на лумбосакралната зона - при проблеми в поясно - кръстната област;
- козметичен масаж;
- общ масаж - на цялото тяло и крайниците;
- спортен масаж;
2. Специализирани лечебни масажи:
- сегментарен масаж;
- точков масаж;
- мускулен масаж;
- периостален масаж;
- рефлекторен масаж;
- тонизиращ масаж
- релаксиращ масаж;
3. Специализирани източни масажи:
- зонотерапия;
- антицелулитни методики;
- вендузен масаж.

За напреднали:

1. ИУМЕЙХО (САЙОНДЖИ) МАСАЖ (наричан още Божествен масаж е лечебен метод за наместване костите на цялото тяло, отпускане на неговите мускули, съединителна тъкан и радикално премахване на болести, свързани с таза като център)
2. АЮРВЕДА МАСАЖ (Аюрведа е система за поддържане на здравето и предлага най - всеобхватната терапевтична практика за масаж, известна до днес в света. Според Аюрведа (аю - живот и веда - знание) човешкото тяло е изградено от 7 вида тъкани: плазмена, кръвна, мускулна, масна, костна, нервна и репродуктивна и тялото не се разчленява на труп, глава крайници и т. н. Тя е природосъобразна медицина и гледа на тялото като на психосоматично цяло и смята, че менталното, емоционалното и психичното състояние на човека въздействат върху него). -
3. РЕФЛЕКТОРЕН МАСАЖ (Рефлексотерапията или рефлекторно - сегментарният масаж се основава на идеята, че човешкият организъм е едно цяло, т. е. заболяването на един орган не е изолирано явление и може да повлияе негативно на друг орган в тялото. Рефлекторният масаж е известен още и като масаж на гръбначно - мозъчната нервна система. Той е малко по - силов, и не се практикува при лица под 15 годишна възраст. Подходът е строго индивидуален поради различния праг на търпимост на болка).
4. ПЕРИОСТАЛЕН МАСАЖ (Нарича се още натисков масаж. Прилага се в реактивните точки на периоста. Извършва се с върховете на пръстите или с втората интерфалагеална става на третия пръст. Масажното действие се изразява в местното възбуждане на кръвообращението и регенерацията на клетките, особено в периоста, но се влияе предимно рефлекторно върху органите, свързани по нервен път с масирания сегмент от периоста. Методът оказва болко - успокоявощ действие при болезнени процеси)
5. СЕГМЕНТАРЕН МАСАЖ (Сегментарно - рефлекторният масаж (СРМ) има за цел не прякото въздействие върху поразения орган, а косвеното повлияване чрез въздействие върху определени сегменти или зони, с което се стимулират гръбначно - мозъчни нерви, инервиращи дадените органи или системи

Материалите за провеждането на практическите занимания са осигурени от учебният център. Удостоверенията, които издаваме са лицензирани важат както в страната, така и в чужбина. .
Обученията се водят от високо квалифициран преподавател - кинезитерапевт.

Свържете се с нас за записвания за курс, за контакти, повече информация или други запитвания, както можете да ни посетите на адрес:

гр. Бургас, ул. Цар Симеон I № 81, ет. 1, тел. 056989022, 0889862187

Рейтинг

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати