Bansko.net»Обяви»Уроци, Курсове и Теми»Езикови Курсове»Скайп уроци на Френски език - 20лв. 100 гарантиран успех

Скайп уроци на Френски език - 20лв. 100 гарантиран успех

Скайп уроци на Френски език - 20лв. 100 гарантиран успех

Търговец

  • Населено място:Варна
  • Подател:Анонимен (Изпрати съобщение)
  • Уеб Страница:https://www.facebook.com/...

Спецификация

  • Издаване на сертификат

Описание

Здравейте, казвам се Красимира Димова.

Завършила съм Женевският университет в Швейцария, История на изкуствата с френски език. Притежавам диплома от там с отличен успех. Давам уроци по френски език за деца и възрастни, независимо, дали те са начинаещи или напреднали. Към всеки отделен кандидат, предлагам специален подход, в зависимост от неговото ниво на говорене и писане.

Предлагам и безплатна опознавателна среща (или видео връзка по скайп) на която да се запознаем и да поговорим детайлно за това, което ви предстой в нашата бъдеща работа. Гарантирам отлични резултати за хората, който са трудолюбиви и наистина искат да научат добре френски език.

Цената от 20 лв. без ДДС е за един учебен час от 60 минути и се отнася за един човек. Ако имате нужда ще ви бъде издадена фактура по ДДС. За повече от трима души - отстъпка в цената.

Възможност за провеждане на уроци по Скайп. Лично аз препоръчвам този вариант, ще ви спести много време и пари за път. Това е и прекрасен начин за хората, който живеят в чужбина, или в друг град в България различен от Варна. Оставам на ваше разположение за въпроси. Поради големият брой кандидати, моля всички да проявяват разбиране, ако няма свободни часове.

Поздрави сърдечни, Краси:)

Намерете ни във Фейсбук, като изпишете името на страницата с латински букви: (AZUCHAFRENSKIEZIK).

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Димитър ДимитровДимитър Димитров
Регистриран на16.04.21
Последно активен05.05.23