Bansko.net»Обяви»Здраве»Медицински Услуги»Орална Хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

Орална Хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

Орална Хирургия в Стоматологична клиника Ведра Дентал

Търговец

  • Населено място:София
  • Подател:Анонимен (Изпрати съобщение)
  • Уеб Страница:https://vedradental.com/s...

Описание

Този вид хирургия е част от лицево - челюстната хирургия. При нас в Стоматологична клиника Ведра Дентал, оралната хирургия е разделена на три основни категории:

Зъбни импланти - в нашата клиники разполагаме със съвременно оборудване в предоперационните и операционните зали. Осъществяваме различни видове хирургични интервенции и дентални манипулации. Включително и поставяне на зъбни импланти

Конвенционална хирургия - този вид хирургия включва безболезнено вадене на различни зъби или единичен зъб, поради множество различни стечения на обстоятелствата. Но тя също играя важна роля при правенето на корекции на меките и твърди тъкани в устата, преди протетично или ортодонтско лечение.

Консервативна хирургия - целта на този вид хирургия е да се запази целият зъб или определена част от него. Тя от своя страна е разделена на още три различни секции. Апикалната остеотомия е изрязване на кисти или грануломи безболезнено заедно с върха на корена на зъба през венеца, а дефекта е възможно да се запълни с костен или костнозаместителен материал.
Хемисекцията представлява премахване на два корена до долен кътник или два от три до горен кътник.

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Драгомир ВъжаровДрагомир Въжаров
Регистриран на23.03.22
Последно активен19.09.23