Bansko.net»Обяви»Уроци, Курсове и Теми»Професионално Обучение»Задължителни ежегодни обучения в строителството

Задължителни ежегодни обучения в строителството

Задължителни ежегодни обучения в строителството
  • 1. Снимка на Задължителни ежегодни обучения в строителството
  • 2. Снимка на Задължителни ежегодни обучения в строителството

Търговец

  • Населено място:-
  • Номер на обявата:1113124
  • Подател:Център ЕВРОПРОГРЕС ДМ (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0888871393
  • Skype:-
  • Уеб Страница:https://cpodm.eu

Описание

Контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със съществените изисквания за безопасност
● Онлайн курс на обучение съгласно Наредба за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти, закона на Камарата на строителите, Закон за техническите изисквания към продуктите и др.
● Издаваме легитимно Удостоверение за преминато обучение за Осъществяване контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със съществените изисквания за безопасност, което можете да използвате пред Камарата на строителите, за участие в конкурси, пред ИТ и всички други случаи, при които се изисква.
● Вашето обучение е в удобна и практична онлайн форма, и започва веднага.
Координатор по безопасност и здраве в строителството - дистанционен курс
Основание за провеждане на обучението:
Съгласно изискванията на Наредба № 2 от г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи и последвалите изменения и допълнения.
От кого се изисква това обучение и документ?
Наличието на лице, или лица, преминали обучение в курс Координатор по безопасност и здраве в строителството се изисква от:
Възложителя на инвестиционно проектиране - когато възлага проектирането на повече от един проектант.
Възложителя на строителен обект - когато възлага изпълнението на строежа на повече от един строител, или на строител, който наема подизпълнител/и.
Строителни фирми - при участието им в обществени поръчки, конкурси и търгове.
Курсът е предназначен за:
Ръководители на фирми, проектанти, консултанти, технически ръководители, отговорници на структурни звена, органи по ЗБУТ и др.
На завършилите обучението се издава Удостоверение за Координатор по безопасност и здраве в строителството, съгласно изискванията на чл. 5 от Наредба № 2 за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи (обн. , ДВ, бр. 37 от 2004 г. ) и изменението и (обн. , ДВ, бр. 102 от г. ).
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с лицензия 2023121615.

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Център ЕВРОПРОГРЕС ДМЦентър ЕВРОПРОГРЕС ДМ
Регистриран на09.12.23
Последно активен23.06.24
-