Bansko.net»Обяви»За дома»Стоки за дома и бита»Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.

Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.

Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 1. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 2. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 3. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 4. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 5. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.
  • 6. Снимка на Stop На Болките с Многофункционална Физиотерапия 280 лв.

Търговец

  • Населено място:София
  • Номер на обявата:882268
  • Подател:Димитър СТОЯНОВ (Изпрати съобщение)
  • Телефон:0887255692
  • Skype:-
  • Уеб Страница:http://albo-bg.com

Описание

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН АПАРАТ ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ СРЕЩУ
БОЛКИ ПРИ ДИСКОПАТИИ, ОШИПЯВАНЕ И ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО

** ПЕТ ВИДА ТЕРАПИИ: ЗА ДИСКОПАТИИ И ОШИПЯВАНЕ (ЛИФТИНГ),
ПУЛСОВА, ИНФРАЧЕРВЕНА, ТОПЛИННО - АКУПУНКТУРНА И МАГНИТНА!
** С АШИ ЕЛЕКТРОДИ СТОП НА БОЛКИТЕ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО!

Уредът за терапия на кръста и гръбначния стълб е от най - ново поколение терапевтични многофункционални апарати.

Мултифункционалният апарат 6 в 1 включва пет метода за терапия: за изправяне на прешлените на гръбнака и кръста (лифтинг), слаба и средна по интензивност пулсова терапия (пулсов масаж), инфрачервена, топлинно - акупунктурна и магнитна терапия. Манипулацията с апарата не изисква специална подготовка и може да се провежда при домашни условия.
Терапия за изправяне прешлените на гръбнака и кръста (лифтинг). Специално проектиран съобразно извивките на човешкото тяло, уредът притежава уникалното свойство да влияе благотворно върху състоянието на прешлените и да ги лекува от съответните заболявания. Когато сме легнали върху уреда, прешлените се намират в положение, което им позволява да заемат правилната си позиция, а това от своя страна премахва болката и чувството за схванатост и неразположение.
Пулсова терапия със слаб и среден интензитет. Подобрява кръвообращението и активизира функциите на кръвоносните съдове, разположени около прешлените.
Инфрачервена терапия. Със своята микрокомпютъра дигитална система за управление, инфрачервените пръстени перфектно съвпадат с естествените извивки на гръбнака и ефективно подобряват кръвообращението в тъканта около прешлените, като облекчават болката и премахват напрежението в лумбарните мускули.
Топлинно - акупунктурна терапия. Облекчава симптомите и болката, причинени от гръбначни изкривявания или пренапрягане на лумбарните мускули. Терапията се провежда в рамките до 30 минути и при температура не по - висока от 450С. Нормално е при този вид третиране да се усети затопляне и кожата леко да се зачерви.
Магнитна терапия. Този вид терапия представлява излъчване на магнитно поле с висок интензитет, която води до подтискане на нервната възбуда и повишава микроциркулацията в организма, облекчавайки болката и премахвайки възпаленията.
АШИ електроди срещу болки по тялото. Самозалепващи се два електоимпулсни електрода за локално третиране на всяка точка по тялото. Зони, върху които може да се прилага терапия с Аши електродите: върху раменете за лечение на периартрит, на кръста за облекчаване на болките в лумбарния мускул, върху коляното за лечение на периартрит, върху корема за лекуване на dysmenorrhea менструални болки и масажира корема.
Използване на апаратурата. Използва се ежедневно - веднъж или два пъти, като интервалът между две терапии не трябва да бъде по - малък от 3 часа. Времетраенето на терапията е15 или 30 минути. Един курс на терапия е 10 дни, като почивката е от един - два дни между курсовете.
Противопоказания. Апаратурата не се използва при следните заболявания и симптоми: болести на сърцето, висока температура или треска, нарушения в нивата на кръвното налягане, инфекциозни болести, при наличие на злокачествени туморни образувания и при наличието на импланти или пейсмейкър.
Гаранция 1 г. Произход :Китай
ЦЕНА: 280 лв.
ПОКУПКИ:
София, пазар БОРОВО, павилион 12
(срещу входа на супер Европа)
или по куриер на Еконт Експрес; такса при получаване от офиса
8, 90 лв. , до адрес 10, 90 лв. и получаване на следващия ден, а до
селища без офис на Еконт такса 12, 20 лв. и получаване до 3 дни.
Намаление на куриерската такса - 20%!

КОНТАКТИ:
0887/255 692; 02/855 2635


ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Димитър СТОЯНОВДимитър СТОЯНОВ
Регистриран на07.03.11
Последно активен14.10.17