Банско Ски Мания1 / 13

Банско Ски Мания

ул. Пирин 92А, Банско
0888 788 859, 0878 676 012
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Банско Ски Мания

Искате да видите красотите на България, да разгледате места който се помнят цял живот и да научите нови неща за нашата красива родина?

Зимата е нашата стихия през този сезон можем да Ви предложим много удоволствия по пистите на Банско. Разполагаме с всичко от което се нуждаете за да се забавлявате и да се научите да карате ски.

СКИ ГАРДЕРОБЪТ ни е Оборудван с над 450 чифта ски и сноуборд за всички възрасти от водещи световни марки. Ски екипировката редовно се обновява със световните тенденции в ските и ежегодно се закупуват нови модели ски и обувки.

СКИ УЧИЛИЩЕто предлага за всички желаещи - уроци, които се провеждат от високо квалифицирани инструктори, владеещи английски, немски, руски или гръцки езици. Инструкторите ни са подбрани не само поради техните умения и търпеливост, но и поради тяхната страст към спорта и желанието им да я предадат на Вас.

Ски училището ни предлага всекидневни уроци, за всички възрасти и всякакви умения. Независимо дали сте на 5 или 65 години, напълно начинаещ или карате ски от години, нашите инструктори ще се погрижат да преживеете прекрасни и незабравими моменти по пистите над Банско.

СНОУБОРД УЧИЛИЩЕ разполага със Сноуборд инструкторите ни предлагат съвети и обучение както за начинаещи, така и за напреднали фрийстайл сноубордисти. Независимо от Вашите възможности и стандарти ние Ви гарантираме, че ще подобрим уменията Ви. Гарантираме Ви също така, че ще преживеете незабравими моменти!

Друга възможност е да наемете индивидуален инструктор не само за Вас, но и за Вашите приятели или семейство, и с изненада ще установите колко лесно и забавно е заедно да се спускате по заснежените склонове.

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ е за максимум от 8 човека. Те се провеждат всеки ден през зимните месеци и са отличен и икономичен начин за усвояване на нови умения в забавна и социална обстановка. Груповото обучение е достъпно всеки ден, за всеки скиор или сноубордист.

На всички тези които ни избраха пожелаваме приятно изкарване с нашия тим, като и незабравими изживявания!

Лятото ще ви предложим незабравими пътувания и екскурзии, преходи в Пирин, конна езда в Рила, разходка с колела, а за тези които адреналина и приключението е начин на развлечение ще се постараем да не успеете да си поемете дъх, с някои екстремни спортове като: рафтинг, преходи с бъгита, сафарита, off road и пейнтбол.

С нас ще видите манастирите, запазили своята история векове наред, ще разгледате запазените руини на стари крепости и ще ви покажем многобройните пещери.

За да бъде почивката Ви разнообразна, предлагаме на вниманието Ви екскурзии до Рилски и Роженски Манастир, Мелник, Парка за мечки в Белица, Кресна, село Триград (дяволското гърло), село Ягодина, Батак, крепост Цепина, пещера Снежанка, Перперикон, село Ковачевица, село Лещен.

Маршрути с гид и пикник в Пирин: х. Вихрен - ез. Окото - х. Вихрен; х. Вихрен - ез. Моратово - ез. Рибното -ез. Дългото - х. Вихрен; х. Вихрен - езерата - Тодорина Порта -х. Демяница; х. Вихрен - в. Вихрен - Местност Казаните - х. Бандерица; х. Безбог - Джангалска порта - Василяшки езера - х. Демяница; х. Вихрен – Типиците – Винарска порта(Тевно езеро) - х. Демяница; х. Вихрен – Местност Казаните – Кончето – х. Пейо Яворов

Около Банско Ски Мания

Заведения
Магазини
Забележителност
Други хотели

Активности в/около обекта

Плуване
Футбол
Голф
Пикник
Ски
Конна Езда
Лов/Риболов
Кънки на лед
Къмпинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest