Bansko.net»Услуги»Ключари»Ключари в Банско»Ключарски услуги Банско
Ключарски услуги Банско1 / 14

Ключарски услуги Банско

Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти

Описание на Ключарски услуги Банско

!!! ТЕСТОВ ПРОФИЛ !!! АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА РЕКЛАМИРАТЕ ТУК , МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА САЙТА !!!

Намирате се в затруднено положение, загубили сте ключовете на своя апартамент, кола или друг обект. Вече има бързо и качествено решение на проблема. Денонощна ключарска помощ при отключване на жилища, каси и автомобили.

Авто услуги:

- Отключване на автомобили, багажници и капачки за резервоар, бусове и камиони в случай на изгубен или забравен в автомобила ключ.
- Ремонт и смяна на ключалки. Ремонт на автомобилни брави, ключалки, електрически контактни системи /букси/ и ремонт или подмяната им с нови.
- Направа на автоключове и пренареждане на ключалки по нов ключ. - Прекодиране /смяна на кода , на всички видове автомобилни ключалки, ски багажници, капачки за резервоар и др. при загуба или кражба на оригиналния ключ.
- Изработка на ключове по ключалки или патрони при липса или загуба на оригиналния ключ.

Секретни патрони и други ключарски услуги:
- Секретни патрони на български и световни производители, МЕТАЛ, СОНИКО, MAUER, CORBIN, LOCKSYS, ABLOY, EVVA и др. покриващи от ниска до най-висока степен на секретност.
- Катинари, планки и халки за катинари
- Ключодържатели

Формиране на Ориентировъчна цена за ключарската услуга?

Ключарски услуги – информация, която е необходима - модел на бравата (повечето брави имат надпис / марка на фирмата производител), модел на патрона / ключалката, модел на вратата. Трябва да знаете дали бравата ви е касова, секретна или допълнителна. От голямо значение е и с какъв ключ сте – касов, ямков, обикновен, секретен. Трябва подробно да обясните какъв е проблема .

Автоключарски услуги – информация, която е необходима - марка на автомобила, година на производство. Ако ви е необходим ключ, цената зависи и от това дали е с чип. Информация за конкретния проблем. Най-добре е да докарате автомобилът на място ако това е възможно.

Предлагаме още Точиларски услуги със заточване на водна баня:
- Домакински ножове, месарски ножове, професионални готваршки ножове, ловни ножове, длета, ножици, свредла, бургии, тесли, нож за косачка, хирургически ножове и ножици, хирургически длета, нож на месомелачка.

Около Ключарски услуги Банско

Заведения
Магазини
Забележителност
Други хотели

Активности в/около обекта

Плуване
Футбол
Пикник
Ски
Конна Езда
Лов/Риболов
Кънки на лед
Къмпинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest