Bansko.net»Заведения»Механи»Механи в Банско»Думанова Механа Банско
Думанова Механа Банско1 / 15

Думанова Механа Банско

ул. Найден Геров 15, Банско
0888 269 466, 0898 639 980
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Думанова Механа Банско

В кокетния Пирински край, в полите на връх Вихрен и връх Тодорка, непосредствено до начална станция на лифта е разположена с типичен бански дух Думанова механа.

Отлична кухня...

Изключително просторна, механата разполага със 160 места през зимата и още 100 в атрактивната лятна градина потънала в уют и зеленина. Механата се намира в тризвездният хотел Думанов.

Тук можете да се насладите на вкусни ястия приготвени пред вас на пещ и барбекю и характерните за региона сачове, кавърма, катино мезе, бански старец, чумлек, капама и др.

Предлагаме също изискани традиционни вина, ракии и аперитиви, а за доброто настроение се грижи местен оркестър, с който ще прекарате незабравими мигове.

Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане на механата предразполагат за провеждане на сватбени тържества, банкети и редица други мероприятия.

Нашият стремеж е да Ви посрещнем като клиенти, а да Ви изпратим като приятели. Надяваме се, че магията на Думанова механа ще завладее и Вас.

Думанова механа - мястото съчетаващо професионализъм, високо качество и изгодни цени!

В непосредсвена близост се намират едни от най - реномираните хотели в Банско: Премиер***** - 500м., Лион**** - 250м., Перун Лодж**** - 200м., Темплиер**** - 130м., Танне**** - 100м., Бел Вю Резидънс - 50м.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest