Bansko.net»Заведения»Механи»Механи в Банско»Механа Пицина Кръчма Банско
Механа Пицина Кръчма Банско1 / 6

Механа Пицина Кръчма Банско

ул. Неофит Рилски 18, Банско
0879406128
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Механа Пицина Кръчма Банско

Механа Пицина Кръчма се намира в сърцето на гр. Банско. Заведението се намира в старата част на Банско,на 150 м. от църквата Св. Троица.

Механатае разположена на калдъръмена уличка срещу Шарковата чешма. Заредена с духа на Пирин планина и старите бански майстори(зографи), атмосфера на уют и спокойствие лъха от всеки кът в нея.

Супер Оферти - позвънете навреме

Разполага с 2 отделни зали - тераса, с гледка към площада , Шаркова чешма и тиха уличка, и зала обзаведена в традиционен народен стил с 30 места.

Кухнята е интересна комбинация от бански гозби, в едно съчетани с рибни специалитети. Любезните домакини - Леля Лили и чичо Джордж ще ви посрещнат и нагостят.

Предлагаме ВИП травели по всяко време на денонощието до всяка една желана от вас дестинация.

Тихо, спокойно и комфортно място, това е Пицина механа.

Може да разчитате на главния ни готвач, който работи от години във заведението. Придобитите в чужбина умения, му помагат в приготвянето на ястията. Без никакъв проблем, майсторът ще приготви и гозба по ваше желание и рецепта.

Менюто е прецизно избрано и е обичайно за този край.

Пицина Механа е от онези заведения,които впечатляват не само с перфектна кухня,но и с отлично обслужване. Приятните усещания се подсилват от живописната гледка на Пирин Планина и от традиционен бански интериор.

Мотото ни винаги е било "Недоволният не плаща".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest