Bansko.net»Заведения»Ресторанти»Ресторанти в Банско»Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско
Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско1 / 20

Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско

ул. Пирин 92, Банско
0898 69 52 28
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско

Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско предлага изключително удобна локация, разположен е на търговската улица Пирин в непосредствена близост до първа станция на кабинковият лифт и почти всички места за забавление.

THE BLVD се превърна в любимо място както на гостите на града, така и на много местни жители. Това което ни прави различни и неповторими е ЖИВАТА БИРА на която можете да се насладите единствено при нас. Системата "I Pour Beer/Налей си сам" е инсталирана на всяка маса и можете сами да контролирате процеса без да се налага да чакате сервитьора, което се доказа за изключително полезно в пикови моменти.

На разположение на клиентите са 100 места(вътре) и 60 места в лятната градина, напълно достатъчно за вас и вашите приятели. THE BLVD предлага уютна и комфортна атмосфера, качествена кухня и професионално отношение от страна на персонала.

Защо си заслужава да пием ЖИВА БИРА ?

Живите бактерии - бирените дрожди - се счита, че са полезна хранителна съставка, съответно това важи и за този вид бира.
Произведена по обичайната технология, но за разлика от "обикновената" са спестени механичното пречистване - филтриране - и термичната обработка - пастьоризация. Бактериите, отговорни за ферментацията и други процеси при производството са живи - затова е и "жива". Това води до силно намален срок на годност и я прави подходяща за консумация до 24 часа след производството.

Всяка вечер за доброто настроение на гостите се грижи жива музика.

Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско ви очаква!

Около Грил, Бира и Барбекю THE BLVD Банско

Заведения
Магазини
Забележителност
Други хотели
Спортна Площадка

Активности в/около обекта

Плуване
Колоездене
Футбол
Голф
Пикник
Ски
Конна Езда
Лов/Риболов
Кънки на лед
Къмпинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest