bansko.net»Обяви»Уроци, Курсове и Теми»Езикови Курсове»Онлайн немски език за медици
 • Цена: 190 лв
 • Наблюдавай
 • Изпрати съобщение
 • Съобщи за проблем

Другите търсят още

Онлайн немски език за медици

Снимка на Онлайн немски език за медици

Търговец

 • Населено място:Варна
 • Номер на обявата:1098298
 • Подател:Езиков Център Асториа Груп (Изпрати съобщение)
 • Телефон:0890320053
 • Skype:-
 • Уеб Страница:https://astoria-academy.c...

Спецификация

 • Издаване на сертификат

Описание

Езиков център Асториа Груп предлага специализирано обучение - Онлайн немски език за медици. Обучението е подходящо за:
✔️лекари
✔️стоматолози
✔️медицински сестри
✔️болногледачи
✔️социални асистенти
По време на предлаганото от Езиков Център Асториа Груп обучение Онлайн медицински немски език се набляга на различни ситуации от ежедневието на всеки медицински работник. Използваните учебни материали са изготвени за целите на настоящия курс. В него ще бъдат обстойно разгледани важни теми на пример - изготвяне на епикриза, анамнеза, разнообразие от медикаменти и тяхното прилагане. Разглеждат се диагностика и лечение на заболяване, диета, хранителен режим и др. Всички обучаеми лица в предлагания Онлайн немски език за медици ще обогатят речниковия си запас с подходяща терминология от съответната професионална сфера.
ЦЕНА : 190 лв.
За кого е полезен този курс по медицински немски език
Ако желаете да работите в Германия като социален асистент, Ви предлагаме специално пригодено за професията интензивно обучение, с помощта на което бързо да придобиете нужните за Вашата специалност говорни умения, които са минималното изискване от немските работодатели. За работа в Германия се изисква лекарите да имат ниво на владеене на немски език B2/C1, за медицински сестри B1/B2. Езиков център Асториа Груп предлага Онлайн немски език за медици. Подходящ за студенти по медицина на които им предстои специализация в Германия. Легитимен международен сертификат за работа или специализация в Германия се издава след изпит в Гьоте Институт за ниво B1 или B2, за което Езиков Център Асториа Груп ще Ви подготвим. Курсисти, които нямат познания по немски език стартират обучение от ниво А1, а кандидати с начални познания попълват входящ тест.

Онлайн курс по немски език за медици Какво съдържа:
В предлаганият онлайн курс по медицински немски език на Езиков център Асториа Груп ще се запознаете с основните медицински термини, както и с важни езикови средства за комуникация в ситуации, специфични за професионалното ежедневие на един медик, като например:
✔️Разговор лекар - пациент (анамнеза)
✔️Писмено документиране на съответния разговор
✔️Комуникация лекар - лекар (представяне на пациента и отговор на свързани с това въпроси, както и разясняване на често употребявани медицински термини и тяхното съответствие на немски език)
Какво да очаквам след завършване на онлайн обучение по Немски за медицински персонал:
Предлаганият от Езиков център Асториа Груп курс по немски език с медицинска професионална насоченост е подходящ за лекари и медицински служители. Също и за общ персонал в санаториуми, лечебни заведения и домашен стационар, които желаят да подобрят уменията си в общуване с немскоговорящи пациенти или да работят в Германия, Швейцария, Лихтенщайн, Австрия.
За повече информация се свържете с нас 0890 320 053 и ни потърсете на адрес гр. Варна Ул. Мусала №1

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати
Езиков Център Асториа ГруЕзиков Център Асториа Гру
Регистриран на19.09.21
Последно активен25.05.22