Bansko.net»Заведения»Механи»Механи в Банско»Обецанова механа Банско
Обецанова механа Банско18 / 18

Обецанова механа Банско

пл. Възраждане 1, Банско
0878 317 555, 0878 555 611
Интернет страница на хотела
1 мнение
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Обецанова механа Банско

Обецанова Механа е разположена в центъра на град Банско, в съседство на културно-историческият паметник - черквата Света Троица. Декорирана и обзаведена в типичният за този край стил. Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най - близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер.

Обецанова механа предлага и автентичен оркестър - Бански Мерак, който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС!

Обецанова механа е една от най-старите и просторни механи с градина. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета.

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца изключително вкусни съчетани с някое от вината собствено производство.

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети като капама и чумлек. Месните гозби са едни от най - търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вчера, 27.12.2015 г., бях с група мои роднини от Варна в Банско и около обяд реших да ги заведа в Обецановата механа. Видя ми се добра като интериор. Попитах един от сервитьорите, ...
от Турист