Обецанова механа Банско1 / 18

Обецанова механа Банско

пл. Възраждане 1, Банско
0878 317 555, 0878 555 611
Интернет страница на хотела
1 мнение
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация
Вчера, 27.12.2015 г., бях с група мои роднини от Варна в Банско и около обяд реших да ги заведа в Обецановата механа. Видя ми се добра като интериор. Попитах един от сервитьорите, ...
от Турист

Мнения на Обецанова механа Банско

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Турист
Турист
28.12.2015 10:38
Вчера, 27.12.2015 г., бях с група мои роднини от Варна в Банско и около обяд реших да ги заведа в Обецановата механа. Видя ми се добра като интериор. Попитах един от сервитьорите, обслужващи масите в двора, къде е тоалетната и отговора бе: "Ей там, в храстите", последван от ухилена физиономия, лъхаща на алкохол!?! След намесата на по-възрастен служител от вътрешността на механата, може би управител, почерпеният пишман-сервитьор взе да ме пита нямам ли чувство за хумор и да коментира, че те не били обществена тоалетна!
Естествено след такива простащини не станахме техни клиенти и, както виждам от другите коментари, за щастие. Явно на такива случайно наети за "сервитьори" проходимци не им е известно основното правило в туризме, че клиентът винаги има право. Ако аз бях собственик на това заведение незабавно бих изхвърлил такива некадърници от там, защото една такава лъжица катран разваля иначе хубавото първоначално впечатление от заведението. Моят съвет - бягайте далече от такива псевдо-ресторантьори, чието единствено желание е ограбване на клиентите, без никакво елементарно възпитание и умения!
2
0
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest